Ellas 123-kort
Talen 1-20 i samma format som våra populära ABC-kort!
Ellas ABC-kort
Nu finns Ellas populära ABC som lösa bokstavskort och som spelkort!
 

En ny Ella-bok! I Ellas ABC möter du bland annat en pulkaåkande elefant, en sorgsen igelkott och en myra på semester...
 

I Krasch bang Bom övar du på att känna igen ljud och tal i olika miljöer. Var finns dammsugaren? Hur låter en sopbil? Vilket djur låter så här? Det gäller att lyssna och leta efter det rätta svaret i bilderna...

Nu är nya memoryspelet här! Över 600 ord och tecken och med ännu fler möjligheter att anpassa programmet till olika behov.Ellas utflyktEllas utflykt, den nya pekboken med mycket innehåll på den medföljande CD-skivan: teckenspråk, talad svenska med teckenstöd, inläst tal, sifferspelen "Räkna med strutsen", spelet "Var är..." och mycket mera.  

Ella, Axel, mamma och pappa ska göra en utflykt. Men mammas cykel har punka... 

Ella hjälper tillElla hjälper till, en pekbok med tillhörande CD-skiva med flera funktioner för läshjälp. Välj att lyssna på berättelsen eller att få den återgiven på teckenspråk och talad svenska med teckenstöd. Det går också att få hjälp med enstaka glosor genom att klicka på ord i texten eller föremål i bilden och höra ordet uppläst, återgivet med tecken och visat med stor text.
 
Ella flyttarElla flyttar en bilderbok för barn på 24 sidor som berättar om vad som händer när Ella och hennes familj flyttar till en större lägenhet. Till boken hör en Cd-rom skiva där bildberättelsen återges på teckenspråk sida för sida.

Med mustryckningar "bläddrar" man i boken och teckenspråkssekvenserna kan enkelt upprepas för full förståelse och övning.

Ella, haren och trädgårdslandetElla, haren och trädgårdslandet är en bilderbok i fyrfärg med tillhörande Cd-rom skiva där berättelsen återges på teckenspråk och talad svenska med teckenstöd.

Boken handlar om odlandets drömmar och besvikelser. Vårsolen lyser och Ella och hennes lillebror Axel börjar plantera i trädgården. Men det lägger också Haren märke till…

 Frukter och Grönsaker, rotfrukter och potatis, två böcker med naturtrogna färgillustrationer, ordbilder, ritade tecken och pictogram. Böckerna har producerats av Specialpedagogiska institutet.

Vi distribuerar även Barnvisor, Musik till enkla bilder, Klockan och Räkna till tio.Nyhet! Min Tur av Ernst Jandl, med DVD-skiva som innehåller sagan på teckenspråk och talad svenska med teckenstöd.

Beställ direkt på Internet!